Introduceti email-ul pentru a fi mereu la curent cu noutatile si promotiile noastre

E-mail:
cautare avansata
Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season ANTARESAOTELIAPOLLOAUSTONEAVONBARUMBFGOODRICHBRIDGESTONECONTINENTALCOOPERCORDIANTCST_by_MAXXISDAYTONDEBICADELINTEDOUBLESTARDUNLOPFALKENFEDERALFIRESTONEFULDAGENERALGISLAVEDGOODYEARGRIPMAXGT_RADIALHABILEADHANKOOKJINYUKAMAKINGSTARKLEBERKORMORANKPATOSKUMHOLANDSAILLAUFENNLINGLONGMASTERSTEELMATADORMAXXISMETEORMICHELINMILESTONENANKANGNEXENNOKIANPETLASPIRELLIPLATINPREMIORRIRIKENROSAVASAILUNSAVASEBRINGSILVERSTONESTARFIRESUPERIATAURUSTIGARTOYOTRACMAXTRIANGLETRISTARTYFOONUGUNIROYALVIATTIVIKINGVOLTYREVREDESTEINWESTLAKEYOKOHAMA
Goodyear EfficientGrip Performance

 Noua anvelopă EfficientGrip Performance este concepută pentru a lua în considerare aceste două aspecte: nervurile circumferenţiale continue precum şi tehnologia ActiveBreaking de la Goodyear, ambele îmbunătăţesc controlul pe carosabilul umed şi pe cel uscat – cu o aderenţă mai mare pentru manevrabilitate sporită şi distanţă mai mică de frânare.

O nouă componentă de bază cu tehnologia inovatoare a straturilor reci - CoolCushion Layer 2 creşte randamentul energetic. Rezultatul= consum mai mic de combustibil.
 
 
 
 
 
 
 Caracteristicile Goodyear EfficientGrip Performance
 
 Tehnologia WearControl
Aderenţa optimă a anvelopei la suprafeţe umede şi echilibrarea rezistenţei de rulare pe parcursul întregii durate de viaţă a anvelopei. Beneficiu principal, distanţă de frânare mai mică şi consum mai mic de combustibil.
 
 Tehnologia ActiveBreaking
Datorită unui design bloc inovator tridimensional în cadrul benzii de rulareal anvelopei contactul anvelopei cu carosabilul creşte la frânare. Beneficiu principal, distanţă de frânare mai mică pe carosabile ude şi uscate.
 
 Noul compus de bază cu straturi reci „CoolCushion Layer 2”
Căldura generată de către compusul de bază a fost redusă în timpul etapei de deformare. De aceea, randamentul energetic a fost îmbunătăţit. Beneficiu, rezistenţă de rulare mai mică şi consum scăzut de combustibil.
 
 Anvelopa EfficientGrip Performance de la Goodyear obţine rezultate puternice în testele
din revistele de specealitate
 
            Noua anvelopă, care a fost expusă la Salonul Internaţional Auto de la Geneva din acest an şi care se află în plin proces de lansare de-a lungul întregii regiuni Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, are deja unele din cele mai înalte grade de pe noua etichetă UE pentru anvelope, ce pot fi întâlnite la ora actuală pe piaţă, obţinând un grad A la aderenţa pe carosabil umed şi B la rezistenţa la rulare (1).
            Ambele reviste auto din Germania, Auto Zeitung (2) şi ADAC Motowelt (3), au plasat fără probleme anvelopa EfficientGrip Performance de la Goodyear pe locul doi, recunoscând faptul că aceasta dispune de toate capacităţile necesare. ADAC Motowelt a oferit anvelopei calificativul „Bună“, cel mai înalt calificativ al său, în timp ce publicaţia Auto Zeitung (4) a oferit noului produs calificativul „Recomandată“, din nou un calificativ de top.
ACE Lenkrad/GTU (5) susţine punctul de vedere al unor rezultate de top obținute la teste, plasând noua anvelopă de la Goodyear pe un solid loc trei, însoţit de calificativul “Foarte recomandată”. 
“Aceste rezultate sunt o recunoaştere a strategiei noastre de a livra unele din cele mai bune anvelope de pe piaţă”, a spus Hugues Despres, Brand Director la Goodyear EMEA. “Strategia noastră de a câştiga cursa etichetării şi de a livra un set solid de produse care nu numai că întâlnesc toate cerinţele noii cheme de etichetare europene, dar şi ale celor 15 criterii care stau la baza testelor realizate de revistele de specialitate, precum şi a celor peste 50 de criterii interne devenite deja testament pentru capacitatea noastră de a dezvolta produse cu o anumită inginierie şi un nivel tehnologic ridicat. Şi tocmai în aceasta stă succesul nostru pentru mai departe, pentru 2014 şi chiar dincolo de acest an.”
 
 
 
 
(1)    Aceste grade sunt  reprezentative pentru dimensiunile înc are anvelopa este acum disponibilă pe piaţă, respectiv de la 1 martie 2013, refectând un imresionant scor BA în 63% din dimeniunile deja lansate.
(2)    215/65R16 93V, Auto Zeitung Nr. 6, Feb. 27, 2013, Auto Zeitung Recomandată
(3)    185/60R15 84H, ADAC Motorwelt Nr. 3, Feb. 21, 2013, Bună
(4)    215/65R16 93V, Auto Zeitung Nr. 6, Feb. 27, 2013, Auto Zeitung Recomandată
(5)    195/65R15 91V, ACE Lenkrad, Nr. 2, Feb. 15, 2013, Foarte Recomandată
 
 
 
 
 
 

Anvelope iarna | Blog | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de cookies | Livrare si plata | Firma web design | ANPC


Valid CSS!

Copyright SC TOROM INTERNATIONAL SRLCompari.ro - ghid autentic de shopping
Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza magazinul https://www.torom.ro pe ShopMania