Introduceti email-ul pentru a fi mereu la curent cu noutatile si promotiile noastre

E-mail:
cautare avansata
Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season ANTARESAOTELIAPOLLOAUSTONEBARUMBELSHINABFGOODRICHBRIDGESTONECONTINENTALCOOPERCORDIANTCST_by_MAXXISDAYTONDEBICADELINTEDOUBLESTARDUNLOPFALKENFEDERALFIRESTONEFULDAGENERALGISLAVEDGOODYEARGRIPMAXGT_RADIALHABILEADHANKOOKJINYUKAMAKLEBERKORMORANKPATOSKUMHOLANDSAILLAUFENNLINGLONGMASTERSTEELMATADORMAXXISMETEORMICHELINMILESTONENANKANGNEXENNOKIANPETLASPIRELLIPLATINPREMIORRIRIKENROSAVASAILUNSAVASILVERSTONESTARFIRESUPERIATAURUSTIGARTOYOTRACMAXTRIANGLETRISTARTYFOONUGUNIROYALVIATTIVIKINGVOLTYREVREDESTEINWESTLAKEYOKOHAMA

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

 

 

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al S.C. TOROM INTERNATIONAL S.R.L., prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

 

 

 

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 

 

 

Cine suntem:

 

S.C. TOROM INTERNATIONAL S.R.L. cu sediul social in IASI, judet IASI, Soseaua Pacurari nr 142, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22 /1356 /1997, avand Codul de identificare fiscala RO9956775  este operatorul acestui site. Pentru a ne contacta in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa folositi informatiile de contact oferite pe acest site.

 

Politica noastră de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. 

 

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, S.C. TOROM INTERNATIONAL S.R.L.  administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

 

 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm:

 

 

 

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

 

 

 

Datele Utilizatorilor sunt prelucrate cu atentie si in stricta conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor. Au fost luate masuri organizatorice si tehnice de securitate pentru protejarea site-ului nostru impotriva riscurilor care deriva din prelucrarea datelor cu caracter personal. 

 

site-ul nostru colecteaza urmatoarele tipuri de date personale de la dvs:

 

Nume si prenume

E-mail

Numar de telefon

Adresa de facturare

Adresa de livrare

 

 

 

 

 

Care sunt scopurile prelucrării

 

 

 

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

 

Comenzi plasate in magazinul nostru online 

 

Numele si prenumele - avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate

Adresa de facturare completa - avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura fiscala

Adresa de livrare  - avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate. 

Numarul de telefon – necesar pentru livrarea comenzii de catre firma de curierat. vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs

Adresa de email - – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs. Deasemenea, adresa de e-mail poate fi folosita pentru a solicita feedback clientilor existenti despre magazinul nostru online, 

Consimtamant privind primirea de buletine informative (newsletter).

 

 

Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica si a va putea comunica informatiile solicitate

E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema semnalata

Număr de telefon – vă vom contacta in vederea solutionarii unei probleme sau pentru a va comunica informatiile solicitate;

 

 

 

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

 

 

 

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

 

partenerilor nostrii contractuali

furnizori de servicii de curierat

furnizori de servicii de e-mail marketing

furnizori de servicii IT

alte societăți cu care putem dezvolta programe in vederea imbunatatirii serviciilor noastre

 

 

Scopul colectarii datelor este:

 

Receptionarea de comenzi plasate prin mijloacele electronice

Procesarea comenzilor plasate prin mijloace electronice

Expedierea comenzilor plasate prin mijloace electronice

Incasarea contravalorii produselor in sistem ramburs, prin virament bancar 

Procesarea retururilor

Solutionarea reclamatiilor si a garantiilor

Informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor

Rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate

Trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail)

Realizarea statisticilor interne in ceea ce priveste  monitorizarea vanzarilor dar si comportamentul Clientului/Cumparatorului

 

 

 

Datele dumneavoastră personale aferente comenzilor sunt prelucrate în cadrul companiei S.C. TOROM INTERNATIONAL S.R.L., iar găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră se face in Romania. Datele dvs. personale aferente comenzilor pot fi transmise partenerilor in vederea expedierii produselor comandate.

 

 

 

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

 

 

 

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont pe site-ul nostru. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

 

 

 

Care sunt drepturile dvs:

 

Pe baza unei cereri transmise pe adresa noastra de e-mail , va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 

- dreptul la informare (operatorul este obligat sa Incunostinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);

 

- dreptul de acces la date

 

- dreptul de interventie asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevazuta in site); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a căror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 

- dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);

 

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;

 

- dreptul de a se adresa justitiei.

 

Dacă aveti motive sa credeti că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. 

 

Anvelope iarna | Blog | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de cookies | Livrare si plata | Firma web design | ANPC


Valid CSS!

Copyright SC TOROM INTERNATIONAL SRL



Compari.ro - ghid autentic de shopping
Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza magazinul https://www.torom.ro pe ShopMania